Grafisk produktion

SNABB, FLEXIBEL & NOGGRANN ORIGINALARE

Med rutin… har jobbat i branschen sedan slutet av 80-talet.

Rutin

”Fick” min första Mac 1987…

1986 – fick min första Mac II SE på AB Karlshamn Oljefabriker. Till att börja med som blankettkonstruktör. Efterhand blev det en hel del presentationer till marknadsavdelning.

1987 – MMacximal startade upp en filial i Karlshamn med mig som platsansvarig. Den första färgkopiatorn i Blekinge hade vi. Presentationer, mässmaterial producerades mest men även en del mindre trycksaker.

1989 – Colorado bild på burk startas tillsammans med Jonas Höglund.

1991 – Colorado säljs och jag börjar på Medmera – en reprofirma i Växjö.

1993 – Åkesson Grafisk produktion. Tillsammans med Göran Magnusson produceras broschyrer, kundtidningar, annonser etc. Största uppdragsgivare var Karlshamns AB, Dupont och Ifö.

2000 – Åkesson Grafisk produktion köps upp av reklambyrån Decam. Jobbar där som både originalare och projektledare.

2002 – Decam i Konkurs. Me å de reklam startas upp tillsammans med Yvonne Tornemark. Som mest var vi 5 anställda. Största uppdragsgivare var Karlshamns AB, Dupont och Ifö.

2006 – Me å de reklam avvecklas och JohnJohn Konsult startas upp. Största uppdragsgivare var Karlshamns AB, Dupont och Ifö.

2007 – Blir anställd på Anna o Anna Reklambyrå främst som originalare men till viss del även som projektledare och ekonomiansvarig. Största uppdragsgivare var AAK, Ifö, Hörby Lantmän samt utförde jag även arbeten åt bl.a Semper barnmat, Önskefoto, Exotic snacks m.fl.

2009 – Avslutar min anställning och driver vidare JohnJohn Konsult AB. Största uppdragsgivare är AAK och Hörby Lantmän. I flera år var även K-rauta en stor kund.

2021 – Kör fortfarande på med JohnJohn Konsult AB med AAK som största kund.

SNABB, FLEXIBEL & NOGGRANN

Snabb: Oftast svar tillbaka med vändande mail och nytt korrektur inom någon timme, självklart beroende på storleken på uppdraget.

Flexibel: Är i princip alltid nåbar via mail eller telefon och backar aldrig när det krävs kvälls- eller helgjobb.
Har aldrig missat en deadline!

Noggrann: Vågar inte påstå att säga att jag är helt felfri, men det är väldigt sällan jag missar någon korrekturändring 😉

KONTAKT

john@johnjohns.se

JohnJohn Konsult AB
Våle 366
843 96 Gällö

0708-690 736

KONTAKT

john@johnjohns.se

Johnjohn Konsult AB
Våle 366
843 96 Gällö

0708-690 736